Paste la cuptor

de -tony- in Paste, 20 Ian 2013 | 6592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste
  • 150 gr kaizer
  • 1/2 ardei gras
  • sos bechamel
  • usturoi
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare .Cind sunt fierte se scurg de apa.

Intr-o tigaie punem putin ulei in care calim usturoiul.Cind acesta a prins culoare,il eliminam.

Adagam kaizerul si ardeiul si le calim.Adaugam sare,piper si sosul bechamel.Amestecam bine si lasam 2-3 minute la foc mic.

Adaugam pastele in acest sos,amestecam bine si punem totul intr-o tava pentru cuptor

Dam la cuptor pentru circa 10-15 minute la 150 grade.

Se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Sim0na 1

21.01.2013, 11:25

tare bune sunt..

diana_k 1

21.01.2013, 18:58

bune, bune

Toamna07 1

22.01.2013, 18:09

Si la mine o portie ...maree!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu legume la cuptor